Nagelreparatie bij teennagels

Nagelreparatie bij teennagels

De techniek van nagelreparatie bij teennagels is een uitkomst wanneer er door een ongelukje een deel van de teennagel is verwijderd of zelfs de hele teennagel ontbreekt. Of bij een scheur in de nagelplaat die maar niet weg wil gaan is nagelreparatie een oplossing. Het is zelfs in te zetten bij schimmelnagels.

trauma nagel

Trauma nagel als gevolg een ongeluk. Nagelreparatie bij teennagels is in deze situatie de ideale oplossing om de teen te beschermen en de eigen nagel weer te laten herstellen.

Door middel van gel wordt de reparatie bij teennagels uitgevoerd. Gel is uitstekend te gebruiken voor nagelreparatie bij teennagels. Het is sterk en toch enig zins flexibel. Flexibiliteit is erg belangrijk omdat er op de teennagels altijd een beetje druk zit wanneer men schoenen draagt. Doordat het flexibel is maakt het ook geschikt voor mensen die (veel) sporten. Een te harde nagelreparatie zou kunnen afbreken.

Eerst worden alle losse velletjes en nagel weg gefreesd met de pedicure motor. Zo ontstaat er een mooie egale nageloppervlak. Daarna wordt de gel gemodelleerd op de ontbrekende stukken en uitgehard onder een UV-lamp. Vervolgens wordt de gel mooi op maat gefreesd en klaar

is de nieuwe nagel! Eventueel kan er een natuurlijke gekleurde gel over de nagelreparatie aangebracht.

Bij schimmelnagels is reparatie met gel mogelijk. Vaak breken er hele stukken nagel af, wat een lelijk gezicht is. Schimmelnagels kunnen gewoon behandeld blijven worden wanneer de gel op de nagels zit. De gel is transparant van kleur, dit maakt het makkelijk om de schimmelnagel te controleren zolang de gel op de nagel zit.

nagel na reparatie met gel

Deze nagel was grotendeels verwijderd als gevolg van een ongeluk. En is nu weer mooi gerepareerd met gel.

Nagelreparatie bij teennagels is ideaal omdat het bescherming geeft aan de teen. De eigen nagel groeit gewoon door onder de gel, zodat de nagel geheel kan herstellen.

U kunt de teennagels gewoon lakken, alleen moet u de lak verwijderen met remover zonder aceton. Liever niet de nagel knippen, maar vijlen.

U heeft vragen over nagelreparatie bij teennagels? Neemt u dan gerust contact op.

 

 

 

schimmelnagel na de nagelreparatie

Schimmelnagel na nagelreparatie

schimmelnagel voor de nagelreparatie

Schimmelnagel voor de reparatie