Pedicure

Momenteel neem ik geen nieuwe pedicure klanten meer aan.

  • Pedicure behandeling van 25 minuten; nagels knippen, behandelen van ingroeiende nagels, verwijderen eelt, kloven en likdoorns. Een pedicure behandeling bij veelwerk voeten is 45 minuten.

 

  • Nagelbeugels zijn zeer geschikt bij ronde/tunnelnagels die veel last veroorzaken in de nagelwal. Vaak kunnen ingroeiende nagels goed behandeld worden tijdens een pedicure behandeling in de salon, maar sommige blijven ondanks dat problemen geven en dan kan een nagelbeugel goed helpen. De nagelbeugel blijft zo lang mogelijk zitten en tijdens controle afspraken of de gewone pedicure behandeling in de gaten gehouden en begeleid. Ik werk met een onder andere Podofix nagelbeugels.

 

  • Gel lak voor de teennagels is er in verschillende kleuren. Met gel lak heeft u wekenlang mooie, verzorgde nagels die er netjes verzorgd uit zien in een open schoen of slippertje. De lak groeit met de nagels mee en kunt u er afweken met nagellak remover met aceton. Vindt u dit te veel werk om zelf te doen, dan kan ik het ook voor u doen.