Gezichtsbehandelingen

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met het Duitse kwaliteitsmerk Rosa Graf en het Spaanse hightech merk Toskani.

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan, elk samengesteld om aan specifieke huidbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een huidverzorging of geavanceerde huidverbetering, wij hebben iets voor u.

Brons

De Brons gezichtsbehandeling is ideaal voor iedereen die zijn huid wil opfrissen met een doeltreffende aanpak. Deze behandeling combineert essentiële huidverzorging met een gezichtsmassage (incl. dieptereiniging en epileren).

Zilver

Het Zilver pakket is een level-up met de focus op huidverbetering.

Afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen wordt er een keuze gemaakt uit een van de onderstaande behandeltechnieken;

  • peelings gericht op; huidversteviging, egaliseren huidoppervlak, (acne) littekens, gevoelige huid, hyperpigmentatie, doffe en gedehydrateerde huid
  • speciale maskers; Carboxy masker (zuurstof booster), V-Tox power lifting masker en high level vliesmaskers
  • ampullen die zijn ontworpen om uw huid zichtbaar mooier te maken
  • inclusief gezichtsmassage, dieptereiniging en epileren

Goud

Voor degene die op zoek zijn naar geavanceerde huidverbetering en huidverzorging, is ons Goud pakket de beste keuze. Deze behandeling gebruikt technieken zoals microneedling en de mesojectgun om de huid op een dieper niveau te vernieuwen, wat resulteert in een stevigere huid en een gladdere textuur.

Korte gezichtsbehandeling

De snelle opfrisbeurt; deze korte gezichtsbehandeling (inclusief epileren) reinigt en hydrateert.

Bij Schoonheidssalon Deborah van der Plas is ons doel om u te helpen aan een gezonde en stralende huid. Neem contact met ons op om meer te weten te komen of om een afspraak te maken.