Rosacea en couperose

Rosacea en couperose

Voor de behandeling van rosacea en couperose zijn speciale salonbehandelingen. Deze behandelingen verbeteren de kwaliteit van de huid. De bloedvaatjes en de huid worden versterkt en verdikt. Resultaat; minder roodheid en minder huidirritatie. Een kalm huid beeld.

Afhankelijk van de huidsituatie wordt bepaald welke behandeling geschikt is. Belangrijk is om eerst te bepalen wat er aan de hand is met de huid. Deze twee huidproblemen worden vaak met elkaar verward.

Wat is het verschil?

Rosacea is een ontsteking van de bloedvaatjes in de huid. Een persoon met rosacea heeft een warme huid met ontstekingen op de bloedvaatjes. Daarbij is de huid ook vaak beschadigd. Terwijl couperose slechts een verwijding is van de bloedvaatjes in de huid. Couperose kan een voorbode zijn van rosacea.

Welke behandeling mogelijkheden zijn er?

Bij couperose; mesojetgun behandeling, microneedling i.c.m. mesotherapie, coagulatie, chemische peelings, product gebruik en suppletie.

Bij rosacea; chemische peelings, mesojetgun behandeling, microneedling i.c.m. mesotherapie, coagulatie, lifestyle advies, suppletie, product gebruik, persoonlijke begeleiding en huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Heeft u last van rosacea of couperose? En wilt u er graag vanaf? Neem contact op en plan uw intake gesprek in.