Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Ik ben Deborah van der Plas, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste.

Daarnaast ben ik ook nog moeder van twee lieve kindjes. Ik ben al heel wat jaren actief aan het werk als (medisch) pedicure en schoonheidsspecialiste. In 1999 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure plus ( diabetische voet ). Daarna heb ik in een aantal jaren gewerkt in een grote salon in de Dorpsstraat in Mijdrecht. Helaas hield deze salon op met bestaan en heb ik het besluit genomen om aan huis verder te gaan werken in Wilnis en sinds 2007 in Vinkeveen. Hier heb ik een fijne ruimte op de begane grond.

Door de jaren heen heb ik veel gedaan aan bijscholing. Onder andere visagie, nagelstyling, veel trainingen voor de schoonheidsverzorging, micro needling aromatherapie voor onder andere massage en acnebehandelingen.

Als onderdeel van de voortgezette opleiding voor van schoonheidsverzorging deed ik elektrisch ontharen. Heel handig om naast de haartjes in het gezicht ook steelwratjes en rode adertjes te verwijderen.

Ook heb ik een opleiding voor cryotherapie gevolgd voor het verwijderen van pigmentvlekken. Op deze manier kan ik naast de gezichtsverzorging ook mijn klanten verlossen van lelijke oneffenheden.

Voor het werk als pedicure komt er heel veel bijscholing kijken. Ik ben ook een tijd werkzaam geweest als nagelstyliste met gel en acryl. In 2003 heb ik de opleiding bindweefselmassage gedaan. Ik ga nog steeds regelmatig naar trainingen en beurzen.

In al die jaren heb ik een hele leuke en trouwe klantenkring opgebouwd uit onder andere Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis en omstreken. Elke dag doe ik mijn werk met veel plezier en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.