Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Ik ben Deborah van der Plas, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste.

Daarnaast ben ik ook nog moeder van twee lieve kindjes. Ik ben al heel wat jaren actief aan het werk als (medisch) pedicure en schoonheidsspecialiste. In 1999 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure plus ( diabetische voet ). Daarna heb ik in een aantal jaren gewerkt in een grote salon in de Dorpsstraat in Mijdrecht. Helaas hield deze salon op met bestaan en heb ik het besluit genomen om aan huis verder te gaan werken in Wilnis en sinds 2007 in Vinkeveen aan de Scholeksterlaan 52. Hier heb ik een hele fijne ruimte met airco op de begane grond. Dit maakt het heel toegankelijk voor mensen in een rolstoel of wanneer men slecht ter been is.

Door de jaren heen heb ik veel gedaan aan bijscholing. Onder andere visagie, nagelstyling, veel trainingen van Yon Ka voor de schoonheidsverzorging, aromatherapie voor onder andere massage en acnebehandelingen.

Voor het werk als pedicure komt er heel veel bijscholing kijken. Ik ben ook een tijd werkzaam geweest als nagelstyliste met gel en acryl. In 2003 heb ik de opleiding bindweefselmassage gedaan. Ik ga nog steeds regelmatig naar trainingen en beurzen.

Ik ben gespecialiseerd in de Purebeau Fibroblast rimpel behandeling. Tegenwoordig gaat huidverzorging verder dan de traditionele manier. Klanten willen specifiek hun eigen ''minpunten'' aanpakken op een natuurlijke manier zonder heftige behandelmethodes. Daarom heb ik besloten de Fibroblast behandeling te doen. Heel simpel zonder operatie, botox of fillers  hun rimpels verminderen en zelfs een ooglift!

In al die jaren heb ik een hele leuke en trouwe klantenkring opgebouwd uit onder andere Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis en omstreken. Elke dag doe ik mijn werk met veel plezier en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.