Skin booster behandeling

Skin booster behandeling

De zomer is prachtig, maar ze is ook een ware aanslag op onze huid. Uitdroging, verlies van elasticiteit en spankracht, maar ook roodheid en pigmentvlekken zijn het resultaat van een paar maanden zomer. Gelukkig kan ik je daarbij helpen! De Skin booster behandeling is perfect voor de huid tijdens èn na de zomer!

Wat doet de Skin booster behandeling?

De naam zegt het al; de huid een boost geven. En voor deze tijd van het jaar vooral de huid herstellen van zomerschade. Het gaat roodheid en vlekjes tegen. Verbetert de vochtbalans van de huid. Het stimuleert de celvernieuwing en spankracht (anti-age).

De Skin booster behandeling beschermt en herstelt de huid van de schadelijke milieu-invloeden zoals zon, luchtvervuiling enz.

Resultaat; een egale huid met een ultieme glow! De huid is voller, gladder en prachtig gehydrateerd.

Hoe werkt de Skin booster behandeling?

De behandeling werkt d.m.v. een natuurlijke methode om de huid te verbeteren. Een combinatie van 3 cocktails met hoogwaardige ingrediënten worden d.m.v. microneedling in de huid gebracht.

Deze cocktails in combinatie met het activerende effect van de microneedling stimuleren de celvernieuwing, de versteviging en de hydratatie van de huid. De huid is egaler en voller, roodheid en vlekjes verminderen.


Hoeveel behandelingen?

Met een Skin booster behandeling krijg je snel een mooie huid.

Wil je meer resultaat boeken met je huid? Dan raad ik een korte kuur aan. Afhankelijk van jouw huidsituatie zal ik een passend huidadvies maken.

Skin booster behandeling boeken?

De Skinbooster behandeling is nu te boeken voor € 135,–

Let’s get glowing!