Let’s improve your skin!

Let’s improve your skin!

Yes! Het micro-needling én peeling seizoen is weer begonnen! Het is najaar en dat betekent dat intensieve huidverbeterende behandelingen weer mogen!  Met deze behandelingen kan meer resultaat worden geboekt.

Dit zijn de mogelijkheden;

☆Fruitzuurkuur;

3 peelings in 1 maand. De fruitzurenpeeling ( 25%) maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen (o.a. collageen en elastine), geeft een heldere teint, verfijnt huidoppervlak en werkt fijne lijntjes en rimpels tegen.

Downtime; geen. Ideaal om de huid een fresh-up te geven die tevens huidveroudering aanpakt.

☆Micro needling;

De meest effectieve anti-aging behandeling van dit moment. Via minuscule kanaaltjes worden geconcentreerde werkstoffen in de huid gebracht. Resultaat; gladde en egale huid. Het werkt uitstekend tegen huidverslapping, rimpels, fijne lijntjes, littekens en grove poriën. Downtime; geen.

Wat is het verschil?

De Fruitzurenkuur is een snelle behandeling die de huid een mooie uitstraling geeft en huidveroudering aanpakt.

De micro needling zet ik in wanneer cliënten nog meer huidverbetering willen zoals bij huidverslapping en een grove huidstructuur.

Om de behandelingen te maximaliseren en de gewenste resultaten te behalen is het advies om thuis de bijbehorende producten te gebruiken. Voor aanvang van deze behandelingen vind een intake plaats inclusief huidanalyse.

Zin in huidverbetering? Ik adviseer je graag om jouw skingoals te behalen!

Let me know!