Zomerse beauty tip

Zomerse beauty tip

Zomerse beauty tip

Het is zomer! De natuur trakteert ons op prachtig weer. Dat is heerlijk genieten, toch heeft dit weertype enige nadelige gevolgen voor onze huid. Daarom is het tijd voor een zomerse beauty tip!

De zon geeft onze huid een mooi bruin kleurtje. We zien er goed uit en voelen ons goed. Echter zie ik vaak dat deze mooie gebruinde huid bij mijn klanten dof, pukkelig, vocht-arm en perkamentachtig wordt. Reden; de zon zorgt voor een verdikking van uw dode huidcellen en sluit letterlijk uw huid af.

Deze doffe, pukkelige, vochtarme en perkamentachtige huid kunzomerse beauty tipt u eenvoudig voorkomen. Hoe doet u dat?

Gebruik 1 tot 2 maal per week ’s avonds na uw reiniging, de Yon Ka Gommage. De Gommage is een plantaardige peeling zonder vervelende korrel. De gommage verwijderd het teveel aantal huidcellen op de huid. Tevens heeft de gommage op de huid een hydraterende werking, dit geeft herstel aan de vochtbalans.

Na het gebruik van de gommage is de huid;

  • glad en zacht
  • mooie teint/kleur
  • minder oneffenheden zoals gerstekorrels en mee-eters
  • beter gehydrateerd, herstelde vochtbalans
  • uw crèmes worden weer goed opgenomen door de huid
  • anti-ageing

Als u dit jaar op zomervakantie gaat naar een zonnige bestemming dan moet u natuurlijk uw zonnefactor meenemen. De gommage is onmisbaar op uw vakantie. Doe uw huid een plezier; bescherm en verzorg haar goed. Zo heeft uw na de zomer ook een prachtige huid!

De Yon Ka gommage is in de salon verkrijgbaar voor € 35,20