, ,

Yon Ka depositairedag

Yon Ka depositairedag

Yon Ka depositairedag

Op dinsdag 6 oktober was de Yon Ka depositairedag in het prachtige landelijke restaurant Mereveld in Utrecht. Dit jaarlijks terugkomend evenement was wederom een fantastische dag boordevol gezelligheid en barstte van het Yon Ka nieuws.

Kids bij oma ondergebracht en vanuit Vinkeveen naar het restaurant in Utrecht. Ik was zoals gewoonlijk de eerste, maar al snel druppelden de eerst collega’s binnen. Eerst gezellig iedereen gedag zeggen en daarna even lekker bijkletsen onder het genot van een kopje koffie. En toen begon de Yon Ka depositairedag met de opening van trainster Caroline van Loon van Yon Ka Nederland.

Yon Ka blijft continue ontwikkelen en vernieuwen, dit jaar is er weer een nieuw Yon Ka product gelanceerd, de Yon Ka Nutri Defense ( hierover in het volgende nieuwsbericht de uitgebreide informatie). Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid, bevat probiotica en inca inchi olie om de huid te beschermen. Vanaf nu verkrijgbaar en tijdelijk voor een speciale actieprijs van € 45,– Ik heb de crème gebruikt en ik moet zeggen het is een perfecte aanwinst voor het bestaande assortiment. De textuur en de geur zijn werkelijk heerlijk. Ik verwacht de Yon Ka Nutri Defense eind deze week in huis te hebben. Op dit moment heb ik al een tester staan voor de nieuwsgierigen.Yon Ka depositairedag

Na de introductie van de Nutri Defense werden alle acties voor het komende half jaar uitgestald. Het zijn interessante acties en binnenkort zullen de eerste sets binnenkomen. Voor het najaar zijn er een aantal actie sets met Vital Defense, Stimulastine jour en nuit, de eua micelliare, Masque nr.1 en de phyto contour (zie producten).

Hierdoor kregen we allemaal zo’n honger dat we het hele buffet hebben opgegeten! En dat was ook nodig, omdat we na de lunch een leuke workshop etaleren kregen. Er was een dame van een etaleer-bureau om ons de kneepjes van het vak bij te brengen. Na een korte powerpoint presentatie werden wij aan de slag gezet met een moodbord en daarna een om een mooi presentatie te etaleren. Het was ontzettend leuk om te doen. Ook om te zien hoe andere collega’s ermee liepen te vechten en te knoeien! Altijd leuk een beetje leedvermaak!

Helaas had ik thuis een zieke baby en moest ik op tijd naar huis. Gelukkig voelde Niek is al wat beter!

Kortom het was een zeer geslaagde Yon Ka depositairedag. Gezellig met collega’s bijgepraat en heel veel inspiratie opgedaan. Volgend jaar ga ik zeker weer. En na de feestdagen ga ik weer de andere Yon Ka trainigsdagen volgen.