We gaan er voor!

Helaas mag de salon door de nieuwe corona maatregelen niet open t/m 19 januari. Ontzettend vervelend dat dit voor de tweede maal gebeurd. Ik had je graag welkom geheten voor een fijne behandeling. Het is een zware tijd voor iedereen. Elkaar steunen is heel belangrijk. Extra aandacht voor elkaar en positief denken. Tegenwoordig hoor je de kreet ‘’koop lokaal’’ regelmatig. Ik wil je graag tijdens deze lockdown begeleiden met jouw huidverzorging. Ik heb een plannetje opgezet. Ik hoop dat jij er blij van wordt. Dit is het plan;

-persoonlijk advies per skype of telefoon. Ik heb je graag zodat je thuis je huid mooi kan houden. Heb je vragen over je huid en wat op dit moment het beste voor je huid is? Ik ken je huid en kan je daar een passend advies voor geven. Laat het mij weten en ik plan een afspraak voor je in.

-verkoop van producten kan gewoon doorgaan (koop lokaal). Ik kan Yon Ka en Rosa Graf pakketjes bij je thuis bezorgen. Ophalen bij de salon kan natuurlijk ook. Laat mij weten wat je wilt hebben en ik zorg dat je het krijgt. Hieronder een aantal tips om je huid de winter door te helpen;

• Reiniging; reinig je huid ’s ochtends en ’s avonds en sluit af met een tonic. Ik heb diverse setjes naar gelang jouw smaak; milk, foam of gel cleansing en tonic.

• Anti pukkel. De Amintamed pasta is perfect tegen vervelende puistjes; aanstippen en klaar. € 15,60 p.s.

• Winter serum; boordevol vitamine A, dit beschermt de huid tegen het koude winterweer, wind en de verwarming. Gebruik dit serum onder je dag- en nachtcrème.
€ 31,15 p.s.

• De ogen; door het dragen van mondmasker wordt de huid rond de ogen extra belast en geïrriteerd. Gebruik een eyegel (€ 22,90) of eyecream (€ 20,20) om deze huid te beschermen, verstevigen, verfrissen en te hydrateren.

• Snelle mooi maker; mijn nieuwe ‘’visjes’’ ( Skin capsules). Een intensieve werkstoffen cocktail verpakt in een ceramide-capsule. Een zijde zacht serum met ceramide; verwent de huid, versterkt de huidbarrière en houdt de huid jong. ’s Avonds na je reiniging 1 capsule aanbrengen voor een heerlijk schoonheidsslaapje. Tijdelijke aanbieding voor € 25,– per box

• Natuurlijk kan je huid niet zonder crème. Misschien heb je al een favoriet. Ik heb ruime keuze uit crèmes voor elk huidtype, leeftijd en behoefte. Variërend van € 19,60 tot € 54,60. Ik kan je adviseren welke crème bij je past.

• Anti age beauty box; bevat Bio skinlift anti age serum, 24-uurs Hyaluron crème en twee hyaluron ampullen. De combinatie van het serum, ampullen en crème is het wapen in de strijd tegen rimpels. € 59,95 p.s.

Wil je advies of heb je producten nodig? Ik hoor het graag en we gaan er samen ( op afstand😉 ) voor zitten.
Je kunt mij ook volgen op Facebook en/of Instagram. op mijn website www.salonvanderplas.nl staan op de startpagina de links voor de social media. Ik post is regelmatig tips, beautyweetjes en acties.
Blijf gezond en ik hoop je snel weer te zien! Groetjes Deborah