Skin Coach

In september ben ik gestart met de opleiding Skin Coach. En afgelopen zaterdag heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Nu ben ik officieel Skin Coach!

Wat is een Skin Coach?

Het is next level huidverbetering. Hierbij kijk ik verder dan alleen de huid, naar het totaalplaatje; inside and outside. Voeding, lifestyle, suppletie, peelingen, micro needling, aromatherapie en natuurlijk de juiste producten voor thuis vormen de basis.

Bij reguliere huidverzorging wordt er alleen naar de buitenkant gekeken, naar de huid. Echter bij veel huidproblemen zoals rosacea, couperose, huidveroudering, pigment, acne en de gevoelige huid is alleen een uitwendige behandeling niet toereikend is.

De nieuwe methode van behandelen geeft een allround aanpak aan de huid(problemen). Dit geeft de mogelijkheid om wel de gewenste resultaten te behalen; echte huidverbetering.

Daarnaast ben ik nu ook gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten peelingen. Elke peeling heeft zijn eigen behandel indicatie zoals; acne, gevoelige huid, huidveroudering, pigment enz. En geeft mooie resultaten.

De micro needling is ook naar een hoger niveau getild. Micro needling is in te zetten bij huidverslapping, pigmentproblemen, couperose, littekens en verbetering van de algehele huidstructuur.

De komende tijd ga ik besteden om mijn huidige behandel aanbod uit te breiden met de juiste tools. Er lopen al diverse gesprekken met leveranciers. Het duurt dus even voor alles rond is. Stap voor stap zullen de nieuwe behandelingen worden geïntroduceerd in de praktijk met uitgebreide uitleg.

Wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen? Houd mijn website in de gaten of volg mij op Facebook of Instagram.

Heb je tot die tijd een huidvraag? Dan hoor ik het graag😊

Groetjes Deborah