,

Salon make over

salon make over vinkeveen

Salon make over

Het is alweer ruim acht jaar geleden dat ik met de pedicure-  en schoonheidssalon van Wilnis naar Vinkeveen ben verhuisd. De tijd vliegt werkelijk waar! Ik werk er nog steeds met veel plezier, maar na ruim acht jaar werken werd het wel tijd voor wat vernieuwing dus tijd voor een salon make over!

Na zo’n zwangerschap veranderd er een hoop. Dikke buik weg en ik kan mijn oude kleding weer aan. Ik heb weer reuze zin om vanaf 14 september aan het werk te gaan.

Mijn werkruimte is heerlijk en zag er nog netjes uit, maar ik had zin in een salon make over. Dus handen uit de mouwen en klussen maar. Wat er allemaal is gebeurd, houd ik nog eventjes geheim. Dat kunnen jullie vanaf 14 september komen bewonderen.

Naast de salon make over komen er binnenkort nog een aantal nieuwtjes bij. Aantrekkelijke acties van de Yon Ka producten en leuke Yon Ka cadeau’s . Er komt ook een nieuwe behandeling waarvoor ik een nieuw apparaat heb aangeschaft voor een super mooie huid.

Kortom vanaf 14 september is er een hoop veranderd! Houd de website, Facebook of Google+ pagina’s in de gaten voor alle nieuwtjes en acties.