,

Nieuwe Yon Ka producten

cellular code

Yon Ka blijft altijd door ontwikkelen. Hierbij wordt gelet de wensen van de consument, de veranderingen in de cosmetica industrie en Europese wetgeving. De volgende twee nieuwe Yon Ka producten zijn uniek en bestaan uit een geheel nieuwe baanbrekende technieken!

eau micellaireCellular Code bezit maar liefst 7 patenten vanwege zijn unieke technologische formule die de cellen langer laten leven. De Cellular Code is dan ook zeer geschikt voor de ouder(wordende) huid die versteviging, hydratatie en comfort nodig heeft. Het is een serum dat eenvoudig in gebruik is, breng het ’s ochtends en ’s avonds onder een Yon Ka creme aan en klaar! De verkoopprijs is € 95,00

Eau Micellaire is de nieuwste aanvulling op het reinings-programma van Yon Ka. Een intelligent water dat zo zacht is als een milk en zo fris als een lotion, het reinigt de huid zonder naspoelen met water. Ideaal op vakantie,  de sportschool en voor mensen die snel willen reinigen. Het reinigt zelfs make up. Geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd. Verkoopprijs is € 27,00.

Nieuwsgierig en wilt u het eens proberen? Beide nieuwe Yon Ka producten staan als tester in de salon.