, ,

Nieuwe behandeling Hydralessence

nieuwe behandeling Hydralessence

Nieuwe behandeling Hydralessence

Het assortiment van Yon Ka gezichtsbehandelingen blijft uitbreiden. Vanaf heden introduceert Pedicure en schoonheidssalon Deborah van der Plas de nieuwe behandeling Hydralessence! Zie onderin deze pagina de actie van deze behandeling en producten.

Deze behandeling staat geheel in het teken van intensieve hydratatie voor het gelaat. Het is een geweldige behandeling voor elk huidtype; droog, gemengd, vet en oudere(wordende)huid die vocht-arm is. Geschikt gedurende het hele jaar, vooral na seizoenswisselingen wanneer de huid vocht-arm is.

Vooral nu is de nieuwe behandeling Hydralessence perfect! Door het mooie zomerweer met alle zonneschijn heeft de huid heel veel te verduren gehad. De huid is uitgedroogd, de dode huidlaag is veel dikker geworden door de zon en er is veel vocht verloren gegaan als gevolg van de zon en de warmte op de huid.

Tijdens de Yon Ka Hydralessence gezichtsbehandeling wordt de huid grondig gereinigd en de te dikke dode huidlaag verwijdert. Vervolgens wordt eerst een hydraterend masker aangebracht, dan het verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage met hydraterende creme en ampul, weer een super hydraterend masker en ter afsluiting een dagcreme. Totale Hydralessence behandeling duurt 90 minuten, € 79.95

In de maanden september, oktober en november is de nieuwe behandeling Hydralessence is de aanbieding voor € 69.95 en bij aankoop van de Hydra nr.1 producten 10% in combinatie met de behandeling. Deze heerlijke Hydra nr.1 producten zijn geweldig om ook thuis uw huid te herstellen.