Ik kan jou nog steeds helpen!

Vanavond werd tijdens de persconferentie aangekondigd dat de lockdown helaas is verlengd t/m 9 februari. Dit betekent jammer genoeg dat de salon nog gesloten zal blijven. Dit is ontzettend jammer voor jou & mij, want ik wil jou heel graag ontvangen voor een heerlijke behandeling.

Gelukkig heb ik een aantal opties om jou toch te helpen bij jouw dagelijkse beauty routine.

Ik heb een aantal pakketten samengesteld waarmee je thuis je huid goed kan verzorgen.

De voordelen;

  • Huidverzorging speciaal afgestemd op jouw huidtype
  • Momentje voor jezelf (me-time 😊)
  • Een goed verzorgde huid geeft je een goed gevoel
  • Zachte voetjes

Pakket A;

Een thuisverzorgings-set waarmee jij jezelf een thuisbehandeling kan geven. Deze set is speciaal afgestemd op jouw huidtype. De set bestaat uit 5 tot 7 verschillende producten en een stap-voor-stap handleiding zodat jij thuis zelf aan de slag kunt gaan. Deze set is verkrijgbaar vanaf € 39,50 tot € 87,50

Interesse? Laat het mij weten en ik ga met liefde en plezier deze “thuisbehandeling” voor jou samenstellen. En natuurlijk breng ik deze mooie set naar jouw huis.

Pakket B;

Het oogpakket; ben lief voor je ogen en gebruik altijd een speciaal oogproduct. De huid rond je ogen is 10 maal dunner dan de rest van je gezichtshuid. De moleculen van oogproducten zijn daarom veel kleiner dan die in gezichtscrème ’s. Dat is ook de reden waarom je nooit gezichtscrème ‘s rondom de ogen mag gebruiken; simpelweg omdat de tere en dunnere huid rondom je ogen dit product niet kan opnemen en er dus ook niets aan heeft. De moleculaire samenstelling van een oogproduct is vele malen kleiner en kan juist wel gemakkelijk door de dunne huid rondom je ogen worden opgenomen zodat de huid er ook echt iets mee kan doen.

-Eye cream € 20,20

-Eye Gel € 22,90

-Eye Roll-On € 21,50

Interesse? Laat het mij weten en ik adviseer welk oogproduct voor jou het beste is!

Pakket C

Het serumpakket; perfect om je huid een actieve boost te geven. Serums zijn een must voor een gezonde en mooie huid. Ze geven energie, hydrateren, herstellen en voeden jouw huid intensief met een hoge concentratie aan huidverbeterende werkstoffen.

-Winterserum; helpt jouw huid de winter door € 31,15

-Encapsulated Skin Revitalization; zijdezacht serum (te gebruiken als nachtmasker) versterkt de huidbarrière € 25,– ( speciale aanbieding voor 20 schoonheidsslaapjes!!!)

-Gel Hydratante; hydratie-boost met vitamine E € 20,80

Interesse? Ik zoek voor jou het perfecte serum uit waar jouw huid blij van wordt en nog meer gaat stralen.

Pakket D

Voetenpakket; de voetjes willen ook graag zacht en verzorgd blijven. Breng de crème tweemaal per dag . Hierdoor blijft het eelt zachter, rem je eeltvorming en voorkom je kloven.

-Callusan voetenschuim €11,45

-Bio Kur voeten crème € 12,30

Natuurlijk ben ik er ook om jou te helpen met andere vragen. Het kan telefonisch, Facebook Messenger, Instagram berichten,  per Whatsapp, per e-mail, Skype of op afstand aan de deur 😊.  Samen komen we deze lockdown door!

Je kunt mij ook volgen via Facebook en Instagram. Hier plaats ik handige beauty-tips, acties en nieuwtjes!

Heb je interesse in een van de pakketten of heb je andere huidverzorgingsproducten nodig? Ik ben er en sta klaar voor jou. Ik hoor het heel graag!

Groetjes Deborah