Fibroblast Hals Lift

De Fibroblast behandeling voor de ooglift en anti rimpelbehandeling is uitgebreid. Fibroblast hals lift is een nieuw onderdeel van de bestaande behandelingen. Deze methode is ook geschikt voor het decolleté. Nieuw bij Schoonheidssalon Deborah van der Plas in Vinkeveen!

Met de Fibroblast hals lift kan een verslapte hals mooi glad worden gemaakt. De fibroblast behandeling werkt met een plasmatische flits. Deze plasmatische flits maakt de huid strakker. De Fibroblast hals lift is een nieuwe techniek. Door middel van lijnen te trekken op de huid van de hals, verstrakt de huid.

Er zijn drie soorten hals lifts;

  • de kleine zone
  • de medium zone
  • de large zone

Elk mens is uniek. Daarom zijn er drie soorten hals lifts. Tijdens een intake gesprek wordt purebeau fibroblastbepaald welk type Fibroblast hals lift bij de cliënt van toepassing is.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Eerst wordt voor foto gemaakt van de hals. De huid wordt verdoofd met verdovingscrème. De behandeling is goed te verdragen. Na plusminus 30/40 minuten is de huid voldoende verdoofd en start de behandeling. Er worden lijnen met een plasmastische flits OVER de huid getrokken. De huid wordt NIET doorboort met een naald. Na de behandeling wordt de huid gereinigd en behandeld met een verzorgende nabehandelingscrème.

Na de behandeling.

De lijnen op de huid van de hals veranderen in korstjes. Deze korstjes verdwijnen na 5 tot 7 dagen. De hals is prima te camoufleren met een leuke sjaal. Op deze manier kan de cliënt gewoon de dagelijks bezigheden voortzetten. De huid kan er roze tot rood huid zien gedurende de volgende dagen. De huid van de hals gaat gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling steeds strakker worden. Meestal zijn 1 tot 2 behandelingen nodig. Soms zelfs 3 of 4 behandelingen. Dit is afhankelijk van de verslapping van de huid, het gewenste resultaat en het herstel van de huid.

Naast de Fibroblast hals lift kan deze methode ook worden toegepast op het decolleté.

Prijslijst Hals Lift

  • de kleine zone     € 350,--
  • de medium zone € 500,--
  • de large zone       € 750,--

Overige informatie van de Fibroblast behandeling voor de ooglift of rimpelbehandeling kunt u lezen via deze link.