Dagje beauty beurs

Dagje beauty beurs

Dagje beauty beurs

Afgelopen zondag ging ik vroeg op pad vanuit Vinkeveen naar Utrecht om een dagje beauty beurs te draaien voor mijn leverancier. Het is een jaarlijks terugkomende beurs, de Beauty Trade Festival.

Dit is een grote vakbeurs voor onder andere schoonheidsspecialistes, visagistes en dagje beauty beursnagelstylistes. Op deze beurs komen groothandels en importeurs bijeen met al hun noviteiten, producten en apparatuur op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Hier kunnen wij als schoonheidsspecialistes heerlijk een dagje ”shoppen” naar nieuwe behandelingen en producten voor onze eigen salons.

Yon Ka en Purebeau Fibroblast 

Ik werkte in de stand van Dermacosmetica. Onze producten zijn; Yon Ka voor de huidverzorging en Purebeau Fibroblast, de anti rimpelbehandeling. Onze stand was direct tegenover de ingang van de beursvloer. Vanaf het moment dat de Jaarbeurs haar deuren opende was het een compleet gekkenhuis! Wij werden overspoeld door collega’s voor informatie over de Purebeau Fibroblast. Veel collega’s hadden er over gelezen en waren erg nieuwsgierig.

Gedurende het dagje beauty beurs hebben mijn collega’s en ik diverse behandelingen gedemonstreerd. We hebben diverse ogen gelift. De fronsrimpel en de neus-lippenplooi behandelingen waren ook erg geliefd.

Yon Ka kreeg tevens voldoende aandacht. Klanten zijn steeds kritischer en willen verantwoorde, veilige en natuurlijke huidverzorging. Dit is Yon Ka op het lijf geschreven!

Het ddagje beauty beursrukste was toch de Purebeau Fibroblast. Ongekend druk! Er hing een groot televisiescherm in onze stand die onze producten goed uitbeelden. De drie behandelstoelen waren bijna continue bezet voor demonstraties. Helaas moest onze koffie/broodjesdame ons halverwege de dag verlaten voor een potje hoog niveau waterpolo. Door de grote drukte konden wij hier en daar even snel een slokje drinken nuttigen. Wat betekende dat wij aan het einde van de dag gesloopt waren. Deze jonge koffiedame heeft overigens later die dag met 20-2 gewonnen!

Het was een succesvolle en geweldige beursdag. Ik vond het super leuk om te doen. Vol adrenaline verliet ik aan het einde van de dag de beursvloer op naar mijn eigen schoonheidssalon in Vinkeveen. De volgende vakbeurs ben ik er zeker weer bij!