Beauty-routine

Een stralende gezonde huid krijg je niet voor niks, daar moet je zelf je best voor doen. Iedere dag opnieuw. Grijp de start van dit nieuwe jaar daarom met twee handen aan om een dagelijkse beauty-routine in je leven te introduceren.

Neem iedere ochtend en avond heel bewust de tijd om je huid goed te verzorgen. Gun jezelf elke dag deze twee me-time momentjes in de wetenschap dat je iets goeds doet voor jezelf. En vooral voor je huid. Want, zoals gezegd, een mooie huid krijg je niet zomaar, daar moet je iedere dag aan werken. Ik help je daar graag bij.

In deze nieuwsbrief vertel ik je welke verzorging je huid ’s ochtends en ’s avonds nodig heeft.

Als je deze beauty-routine trouw volgt, word je beloond met een stralende teint. Wie wil dat nou niet?

Het ochtendritueel

 1. Reinigen
  Het eerste wat ’s ochtends op het programma staat, is de reiniging van je huid. Gebruik hiervoor een reinigingsproduct dat past bij jouw huidtype om overtollig talg, stof, zweet e.d. te verwijderen en om je gezicht voor te bereiden op de dagverzorging. Wil je weten welke reiniger bij jouw huid past? Ik help je graag.
 2. Tonic
  Stap twee is het gebruik van een gezichtstonic om de pH-waarde van je huid te herstellen. Want alleen een zuivere getonificeerde huid kan de werkzame stoffen van huidverzorgende en huidverbeterende producten optimaal opnemen. Een tonic beschermt je huid ook tegen bacteriën.
 3. Serum
  Vervolgens moet de dorst van je huid worden gelest. Kies hiervoor een vochtregulerend serum dat past bij jouw huidtype.

Rosa Graf heeft een mooi assortiment serums, die een prachtige aanvulling zijn op je dagelijkse gezichtsverzorging (klik hieronder op het product om meer te weten te komen over de werking van het betreffende serum):

 1. Dagcrème
  Je sluit je ochtendritueel af met het aanbrengen van een hoogwaardige verzorgende dagcrème en een aparte oogcrème die perfect passen bij jouw huidbehoefte.

Hieronder ontdek je een aantal Rosa Graf productlijnen met mooie crèmes voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

 

 

 

Het avondritueel

Zonlicht, luchtvervuiling, verwarming, hoge of juiste lage temperaturen, wind… je huid heeft gedurende de dag heel wat te verduren. Je maakt je gezicht dus heel erg blij door het extra goed te verzorgen voordat je gaat slapen. Vergeet niet: als jij in rusttoestand bent, kan je huid extra veel doen met alle werkstoffen die je aanbrengt. Hieronder ontdek je hoe je beauty-routine er ‘s avonds uitziet.

 1. Reiniging
  Je start je avondritueel opnieuw met een zachte, maar grondige reiniging van je gezicht. Dit is niet alleen belangrijk om make-up te verwijderen, maar ook al het vuil dat zich gedurende de dag op je huid verzamelt.
 2. Tonic
  Net zoals ’s ochtends sluit je de reiniging af door het aanbrengen van de tonic, die je huidbarrière weer op het ideale, licht zure niveau brengt. Zodat je huid maximaal profiteert van de actieve werkstoffen in je nachtverzorging.
 3. Serum
  Je huid heeft ’s nachts ook dorst en hoogstwaarschijnlijk ook honger. Dus een serum onder je nachtcrème is allesbehalve overbodige luxe. Sterker nog, het is een must voor een mooie en gezonde huid.
 4. Nachtcrème
  Je sluit je normale avondritueel af met een fijn oogproduct en een mooie nachtcrème, passend bij jouw huidtype.

Gun je huid in maal per week een extraatje in de vorm van een peeling, een maskertje of het gebruik van ampullen. Bijvoorbeeld in het weekend. Of iedere woensdag. Kies een avond waarop je net een beetje extra tijd voor jezelf kunt inplannen.

Of wat dacht je van de Encapsulated Skin Revitalization als nachtmasker? Verwent je huid, versterkt de huidbarrière en bevordert een jeugdige uitstraling. Laat je verrassen en gebruik deze Rosa Graf ‘visjes’ regelmatig voor een heerlijk ontspannende schoonheidsslaap.

Het inbouwen van een nieuwe beauty-routine in je leven heeft altijd even wat tijd nodig. Houd vooral vol. Je zult zien dat het na een week al bijna de normaalste zaak van de wereld is. Het zal niet lang duren of je kunt niet meer zonder. You can do it!

Heb je hulp nodig? Ik help je graag!