Award gewonnen!

award gewonnen!

Award gewonnen!

Afgelopen maandag was de jaarlijkse depositaire dag van Yon Ka in Tiel. Ieder jaar worden er prijzen uitgereikt aan de hardwerkende Yon Ka schoonheidsspecialistes. Dit jaar heb ik een award gewonnen!

Nietsvermoedend zat ik samen met mijn collega’s in zaal te luisteren naar de aankonawards gewonnen!diging van de awards. En ineens zie ik mijn naam in beeld komen als genomineerde! Ik kan u vertellen dat ik het op dat moment aanzienlijk warmer kreeg dan even daarvoor.

Toen alle genomineerden bekend waren gemaakt, werd het spannend gemaakt. Het was wachten op de uitslag, seconden voelden als minuten. Plotseling stond er op het grote televisie scherm mijn naam. Ik was de winnares!

De award die ik heb gewonnen is voor de snelst groeiende schoonheidssalon.  Een hele eer. Voor een grote zaal met al mijn collega’s mocht ik de gewonnen award in ontvangst nemen. Het is een prachtige glazen trofee. De trofee heeft inmiddels een mooi plaatsje in mijn schoonheidssalon in Vinkeveen gekregen.

Mijn dag kon niet meer stuk, dat begrijpt u natuurlijk wel. Gelukkig hadden we nog een heel programma voor de boeg dus kon ik er goed van nagenieten. awards gewonnen!

Op de jaarlijkse Yon Ka depositaire dag komen alle schoonheidsspecialstes uit Nederland bij elkaar. Tijdens deze dag worden wij geïnformeerd over alle nieuwe plannen en producten. Ook werden de kerstboxen voor 2017 bekend gemaakt. Ik kan u vertellen dat dit jaar wederom er een aantrekkelijke actie boxen op de planning staan. Meer nieuws daarover volgt,  zodra die binnen zijn.

Natuurlijk hebben wij op deze dag veel kunnen bijpraten met elkaar en weer goed kunnen brainstormen. Daarnaast hebben we heel gezellig met elkaar gegeten en gelachen! Als schoonheidsspecialiste werk je vaak alleen en op dag als deze is het fijn om mijn collega’s te zien en bij te kletsen. Het was wederom een groot succes en fantastisch geregeld door de Yon Ka importeur.