, , ,

Aanbieding Alpha Vital behandeling

alpha vital

Aanbieding Alpha Vital behandeling

De drukke feestdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. De tijd om de goede voornemens zoals meer voor jezelf te doen, eens waar te gaan maken. Daar heb ik de juiste behandeling voor; de aanbieding Alpha Vital behandeling!

Deze gezichtsbehandeling is perfect om de vermoeide huid een flinke oppepper te geven en fris het nieuwe jaar mee te beginnen.

Tijdens de Alpha Vital behandeling wordt er gewerkt met fruitzuren. Fruitzuren zeer effectief bij huidverjonging, huidversteviging en een huid die (zeer) vochtarm is. Ze zijn toe te passen op elk huidtype, zelfs de gevoelige huid. Ze maken de huid glad, verfrissen de teint en hydrateren intens. Met resultaat dat de huid er weer fris, gezond en stralend uit ziet.

fruitelia

De aanbieding Alpha Vital behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd met eerst de gommage en daarna met de fruitzurenpeeling. Na de peelings wordt de oogverzorging aangebracht, waarna de gezichtsmassage met een speciale emulsie van fruitzurencreme en het Yon Ka serum. Deze combinatie vernieuwd, verstevigd en hydrateren de huid intens. Hierna komt het masque modellant, een geweldig masker dat een prachtige goed gehydrateerde huid te voorschijn laat komen. Afsluitend de Yon Ka Fruitelia dagcreme.

De aanbieding Alpha Vital is tot en met eind maart geldig. Nu voor € 68,50 en als u thuis door wilt gaan met huidverbetering is er nog een extra aanbieding. Wannee u na de behandeling de bijbehorende Yon Ka producten wilt aanschaffen, dan krijgt u 10% korting op de producten. Dit zijn het Alpha complex voor ’s nachts, de Fruitelia voor overdag en de Alpha Contour voor rond de ogen en lippen.

Deze gezichtsbehandeling is ook te boeken als kuur van 4 behandelingen. U heeft dan elke week 1 behandeling. Met het eind resultaat een prachtige huid!