,

Lotion Yon Ka limited edition

Actie Yon Ka 2de product halve prijs

Lotion Yon Ka limited edition

Yon Ka is alweer 60 jaar geleden opgericht en uitgebouwd tot het bedrijf dat het nu is en prachtige en doeltreffende producten maakt. Dat is reden voor een feestje!

Yon Ka lotion PS

Fles Yon Ka lotion voor de droge/gevoelige huid

Speciaal voor dit jubileum te vieren heeft Yon Ka een project opgericht om samen met u de natuur te ondersteunen. De lotion Yon Ka limited edition is een tijdelijk uitgave. Bij verkoop van elke lotion wordt er een bijdrage gedoneerd aan de stichting Un toit pour les abeilles.

Deze stichting zet zich actief in voor de bijen. De bijen in heel Europa zijn ernstig in gevaar. In de afgelopen jaren zijn de bijen aantallen zeer sterk verminderd en in sommige gebieden zelfs verdwenen. Dat is een groot probleem, want bijen zorgen voor de bestuiving van planten. Zonder deze bestuiving komen er geen nieuwe planten, zaden en vruchten. Dit leidt tot een groot probleem, alleen al op markt voor voedselproductie.

Yon Ka haalt al zijn ingrediënten uit de natuur en heeft daarom deze organisatie gekozen om de bijen populaties te ondersteunen en de ondergang van de bij tegen te houden.

Koop daarom de Lotion Yon Ka limited edition en zo helpt u de natuur en de bijen een handje mee. Daarbij is de lotion onmisbaar tijdens de reiniging van uw huid. De lotion hersteld de zuurgraad van de huid na de reiniging en hydrateert de huid.

De lotion Yon Ka limited edition kost € 28,50